Ons Team


 

Stephan Hermsen: Directeur
s.hermsen@provico.nl  / 077-8507218


 

Ria Thijssen: Secretariaat
r.thijssen@provico.nl  / 077-8507218

Secretariële en administratieve ondersteuning van Provico zijn mijn belangrijkste taken. Daaronder valt o.a. het maken van afspraken, notuleren en verslaglegging, organiseren van bijeenkomsten, beheer kwaliteitssysteem, CRM en het uitwerken en borgen van documenten en protocollen.

Desiree Elfahmi: Relatiemanager huisartsen

d.elfahmi@provico.nl / 06-11759038

Als relatiemanager huisartsenzorg bij Provico ben ik - in nauwe samenwerking met de relatiemanager netwerkpartners gesprekspartner voor huisartsen, huisartsenpraktijken en praktijkondersteuners-ggz met als doel hen en de ketenpartners zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werk en specifieke vragen door te verwijzen waar nodig.

Ingrid Pollux: Communicatie medewerker

i.pollux@provico.nl / 077-8507218
Mijn voornaamste taken zijn het creatief mee vormgeven van de huidige en mogelijk toekomstige communicatiestromen van Provico. Denk hierbij aan het beheren en mede vullen van de nieuw gebouwde website, de kennisbank, het intranet, social media en nieuwsbrieven. Verder zal ik administratieve ondersteuning vanuit de backoffice aan de managers van Provico gaan verlenen

 

 

Eric Lijssen:  Controller

e.lijssen@cohesie.org /  077-8507218

Het financiële reilen en zeilen van Cohesie HAP Noord-Limburg BV, Cohesie Vastgoed BV en Stichting HaZo24 zijn mijn aandachtsgebieden.
Verder ondersteun ik de huisartsen in hun financiële administratie.

Sinds 1 januari 2020 ben ik ook betrokken als controller bij Provico.

 

Almar van Wissen:  Staffunctionaris

A.vanWissen@cohesie.org / 077-3203736

Inrichting, beheer en ondersteuning van VitalHealth Coordinate.

© 2022 Provico BV