Terugblik Slimme Zorg Estafette

Op 25 februari j.l. heeft WIJS zich gepresenteerd tijdens de Slimme Zorg Estafette. Het ministerie van VWS heeft via de Slimme Zorg Estafette 4 weken lang aandacht gevraagd voor zorginnovatie en slimme zorg, verspreid over alle regio’s in Nederland.

Aan het webinar hebben 17 personen deelgenomen met uiteenlopende achtergronden, waaronder o.a. een senior beleidsmedewerker van de Nza, ervaringsdeskundigen, managers in de zorg en diverse poh-ggz.
We hebben verteld waarom WIJS is opgezet, wanneer, wie we zijn, wat we doen en hoe.  Daarbij heeft een collega poh-ggz iets verteld over zijn ervaringen met WIJS.  
Er is enthousiast gereageerd. Er was sprake van actieve deelname en er waren veel vragen, bijvoorbeeld; hoe wij de privacy van de patiënt waarborgen, hoe we evalueren, wat we met de gegevens doen, of we effecten zien op de wachtlijsten in de regio, hoe ons netwerk van zorgaanbieders eruit ziet, hoe WIJS gefinancierd wordt en of ketenpartners ons advies ook overnemen? Dit en nog veel meer is aan bod gekomen.

Vanuit WIJS was het erg leuk om te presenteren en aan de positieve reacties van de deelnemers te merken hebben we het goed over kunnen brengen.

Terug naar het overzicht
© 2021 Provico BV